Ο αθλητής τοποθετήθηκε σχετικά με την ενασχόλησή του με την πάλη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.
«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της», ανέφερε ο Γιώργος Πιλίδης.
«Η μαμά, μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου», πρόσθεσε.
Ο Γιώργος Πιλίδης, μίλησε και για τη σύντροφό του: «Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω instagram», κατέληξε λέγοντας ο γνωστός αθλητής.
Δείτε επίσης: Ο Γιοβάνοβιτς προφύλαξε τον Αλεξανδρόπουλο
- Ανακαλύψτε τη γεύση της μεξικάνικης σαλάτας με φρέσκα υλικά
- Κρίσιμη καμπή για το ψηφιακό ευρώ: Η στρατηγική της Ευρώπης απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
- Εξετάσεις και τεχνολογία AI: Έξυπνα γυαλιά και αόρατα ακουστικά προκαλούν ανησυχίες στα σχολεία
- Η επαναφορά του Nord Stream: Πολιτικές εξελίξεις στη Γερμανία
- Η παραγωγικότητα στην Ελλάδα: Δουλεύουμε περισσότερο αλλά παραμένουμε πίσω στην ΕΕ
![]()

