Γκαγκάτσης σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων» – Λουτσέσκου: «’Ετσι θα κερδίσουμε τίτλους»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Γκαγκάτση να θέτει τους στόχους της φετινής χρονιάς, ενώ παρουσίασε και τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα ο κ. Γκαγκάτσης τόνισε ότι: «Εκ μέρους του μεγαλομετόχου και της Διοίκησης θα ήθελα να σας ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά.

propoli

Στον ΠΑΟΚ όταν μιλάμε για επιτυχία, φυσικά εννοούμε την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μια όσο το δυνατόν πιο μακριά ευρωπαϊκή πορεία.

Προπονητής σας θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ακόμη και όσοι δεν δουλέψατε μαζί του ξέρετε την ιστορία που έχει γράψει στην ομάδα. Καλή αρχή, είμαστε όλοι δίπλα σας».

Εκτός των προπονήσεων έμειναν οι διεθνείς παίκτες που πήραν παραπάνω άδεια, ενώ εκτός προπονήσεων τέθηκε και ποδοσφαιριστής της ομάδας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το μήνυμα του Ράζβαν Λουτσέσκου

Το δικό του μήνυμα για την αρχή του πρωταθλήματος και την ρπώτη προπόνηση έστειλε ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος ανέφερε τους τρόπους που ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να ξανα κερδίσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε κι ο ΠΑΟΚ όπως ξέρετε έχει τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Για να τους πετύχουμε υπάρχει μόνο ένας τρόπος.

Με δυνατή νοοτροπία, με κυριαρχία, με εμπιστοσύνη πρώτα τους εαυτούς σας κι έπειτα στη δουλειά μας και με αφοσίωση στο γκρουπ.

Όλοι μπήκαμε στο ποδόσφαιρο από παιδιά για να κερδίζουμε τίτλους στο τέλος κάθε σεζόν, όπως κάνατε εσείς πρόσφατα. Και θα πετύχουμε τους στόχους μας αν κάνουμε όλα αυτά που σας είπα»

Δείτε επίσης: Στον Βόλο ο Πάολο Φερνάντες

Loading