Τη μεγάλη μεταγραφική έκπληξη πάει να κάνει τον Ιανουάριο η Άρσεναλ, κινούμενη για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Άγγλος σταρ κάνει και φέτος μέτριες εμφανίσεις και φαίνεται πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη που του είχε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Καταλανός προπονητής, δείχνει όλο και πιο συχνά την προτίμηση του στον Φιλ Φόντεν, όπως έγινε και στο χθεσινό ματς στο Βέλγιο κόντρα στην Μπριζ, κάτι που σημαίνει ότι ο Στέρλινγκ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τους «πολίτες».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Mirror», ο Γκουαρντιόλα δεν θεωρεί ότι ο Στέρλινγκ είναι πλέον απαραίτητος και δεν έχει πρόβλημα να παραχωρηθεί, με την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για να τον πάρει δανεικό για ενάμισι χρόνο, κάτι που απορρίπτει η Σίτι.
Έτσι, από ότι φαίνεται, ανοίγει ο δρόμος για την Άρσεναλ, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει 85 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματά του!
- Κρίσιμη καμπή για το ψηφιακό ευρώ: Η στρατηγική της Ευρώπης απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
- Εξετάσεις και τεχνολογία AI: Έξυπνα γυαλιά και αόρατα ακουστικά προκαλούν ανησυχίες στα σχολεία
- Η επαναφορά του Nord Stream: Πολιτικές εξελίξεις στη Γερμανία
- Η παραγωγικότητα στην Ελλάδα: Δουλεύουμε περισσότερο αλλά παραμένουμε πίσω στην ΕΕ
- ΗΠΑ: Σοκ από τρεις οικογενειακές δολοφονίες σε δύο ημέρες με όπλα και μαχαίρι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

