Παρά τις επιθυμίες της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κιλιάν Μπαπέ, στη Γαλλία λένε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει καμία πρόθεση να διαπραγματευτεί με τη «βασίλισσα» ή οποιονδήποτε άλλον σύλλογο για τον Γάλλο διεθνή επιθετικό.
Ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας δεν σκέφτεται την παραχώρηση του Μπαπέ αυτό το καλοκαίρι, έστω κι αν το επόμενο θα είναι ελεύθερος, αφού θα προσπαθήσει να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να προχωρήσει στην ανανέωση που του προσφέρει.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΤις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Μπαπέ ζήτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν να φύγει άμεσα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ προσεκτική σε όλα όσα συμβαίνουν στο Παρίσι και φέρεται έτοιμη, σύμφωνα ισπανικά ΜΜΕ, να προσφέρει έως 150 εκατομμύρια ευρώ, σε περίπτωση που η Παρί Σεν Ζερμέν συμφωνήσει να διαπραγματευτεί.
- Σκηνές έντασης στη Μαύρη Θάλασσα: ουκρανικά θαλάσσια drones στο Σότσι και ρωσικά πλήγματα σε πλοία στην Οδησσό
- Στη Νάουσα η χρηματοδότηση για τη νέα γέφυρα στο Νοσοκομείο
- Κόστα από την Αθήνα: Η ΕΕ βάζει σε πρώτο πλάνο τα συμφέροντα των κρατών μελών της
- Μειώθηκαν 53% οι εισαγωγές μικροδεμάτων στη Λιέγη μετά τον φόρο της Ε.Ε.
- Καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε μικροπροβλήματα το βράδυ της Πέμπτης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
