Θλίψη στον στίβο των ΗΠΑ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Σι Τζέι Χάντερ, παγκόσμιου πρωταθλητή του 1999 στη σφαιροβολία.
Ο Χάντερ «έφυγε» από τη ζωή στα 52 του χρόνια χθες το βράδυ, χωρίς να διευκρινιστούν, μέχρι στιγμής, τα αίτια.
Ο Αμερικανός ήταν σύζυγος για τέσσερα χρόνια της Μάριον Τζόουνς, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000 και παγκόσμιας πρωταθλήτριας το 1997 και το 1999 στα 100 μέτρα, και ήταν εμπλεκόμενος στο περίφημο σκάνδαλο BALCO, την υπόθεση του αμερικανικού εργαστηρίου, οι υπεύθυνοι του οποίου κατηγορήθηκαν για χορήγηση απαγορευμένων ουσιών σε πληθώρα πρωταθλητών.
Ο τρίτος παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997 στην Αθήνα είχε βρεθεί θετικός σε ναδρολόνη πριν το Σίδνεϊ και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους αγώνες.
- Συναγερμός στον αμερικανικό στρατό για ιχνηλάτες διαφημίσεων που μπορεί να δείχνουν τη θέση στρατιωτών
- Σπουδαίο «διπλό» της Μονακό στο Παρίσι, συνεχίζει να προβληματίζει η Παρί Σεν Ζερμέν
- Με Πάροτ η Μπέτις νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκε στη LaLiga
- Συναγερμός στο Κίεβο: Εντολή για κατάπαυση του πυρός στον ουκρανικό στρατό
- Ζώδια σήμερα: τα Do’s και Don’ts για το Σάββατο 05.09.2026
![]()
