ΚΑΕ ΑΕΚ: «Απολογούμαστε στον κόσμο για τα λάθη μας»

Με μια εκτενή ανακοίνωση, η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την απογοήτευσή της για τις αποδόσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα που παρουσίασε η ομάδα της τελευταία περίοδο, τόσο στο πρωτάθλημα της Ελλάδας όσο και στην Ευρώπη.

Μέσω της ανακοίνωσής της, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόθεσή της για αλλαγές που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης της ομάδας, η οποία έχει βρεθεί σε κρίσιμη κατάσταση φέτος.

propoli

Η ένωση έκανε έκκληση στον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες και να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια της ομάδας.


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Με αίσθημα ευθύνης έναντι των οπαδών του ενδόξου Σωματείου μας, το οποίο εφέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από τη γέννησή του, ενημερώνουμε, ότι:

Έχουμε πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας.

Αναγνωρίζουμε, ότι το μέχρι στιγμής παραγόμενο αποτέλεσμα «πόρρω απέχει» από τα προσδοκώμενα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό μας. Πρόδηλο είναι, ότι υπήρξαν αστοχίες και αδυναμίες για τις οποίες απολογούμαστε. Ωστόσο, η «Βασίλισσα» παρά τη δεινή θέση της, παραμένει εντός όλων των στόχων και κρίνουμε, ότι πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί.

Όλοι μαζί άλλωστε ήμασταν στις πολλές χαρές και λίγες λύπες του πρόσφατου παρελθόντος.

Aliri

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την Ομάδα μας. Είναι αυτονόητη συνθήκη για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, θα έρθει η ώρα για «να κάνουμε ταμείο».

Διαβεβαιώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας, ότι εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα υπάρξουν οι απαιτούμενες δομικές αλλαγές στον Οργανισμό, προκειμένου για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Προσώρας προχωράμε απρόσκοπτα τις δράσεις μας εντός και εκτός γηπέδων. Η τρέχουσα επετειακή περίοδος εξακολουθεί ν’ αποτελεί για εμάς αφετηρία νέων στόχων και αέναης περισυλλογής. Έχουμε υποχρέωση και καθήκον μαζί να τιμήσουμε «εν τοις πράγμασι» την Ιστορία μας.

Συνεχίζουμε…».

Δείτε επίσης: Μουργκ – Τόμας: Οι σφαλιάρες για τα νέα συμβόλαια και το… «ευχαριστώ μ@@@@@ς»(vid)

Loading