Πότε θα απολογηθούν οι Θεσσαλονικείς
Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης μη χορήγησης πιστοποιητικού για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα από την ΕΕ έλαβε σήμερα η ΚΑΕ Άρης. Η απολογία των «κιτρινόμαυρων» θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου.
Η ΚΑΕ Άρης, προσέφυγε χθες στα δικαστήρια, έτσι ώστε να μπορέσει να αλλάξει με αυτόν τον τρόπο την απόφαση και ζήτησε να πάρει αναβολή από τη σημερινή της απολογία. Η επιθυμία λοιπόν της ομάδας της Θεσσαλονίκης έγινε δεκτή κι έτσι η υπόθεση θα συνεχιστεί τον επόμενο μήνα.
Να αναφερθεί πως ο Άρης δεν θα υποστεί κάποια τιμωρία όπως οι τρεις άλλες ομάδες οι οποίες είχαν ακολουθήσει αυτήν τη διαδικασία. Πρόκειται για τον Ηρακλή, τον Κολοσσό Ρόδου και τον Απόλλωνα Λάρισας.
Δείτε επίσης: Προτάθηκε η νέα σύνθεση της ΕΕΑ
- Στέφαν ντε Φράι και Ντάβιντε Καλάμπρια οι νέοι αρχηγοί του Παναθηναϊκού
- Συναγερμός στον Πειραιά: Έλεγχος για διαρροή φυσικού αερίου σε πρατήριο καυσίμων
- Δημοσιογραφία και Δημοκρατία: Η Αριάδνη Αγάτσα επισημαίνει την ανάγκη για ασφάλεια και ανεξαρτησία
- Ανακαλύψτε το Summer Shop: Ο ιδανικός διαδικτυακός προορισμός για ένα αξέχαστο καλοκαίρι
- Η Σάρον Όσμπορν καλεί τους θαυμαστές του Όζι να τον θυμούνται «παίζοντας πολύ δυνατά μουσική»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
