Διαψεύδει τα δημοσιεύματα της φυγής του Λεβαντόφσκι η Μπάγερν παρά το γεγονός ότι ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για… Βαρκελώνη.
Σύμφωνα με τον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό «TVP Sport» ο διεθνής επιθετικός και κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ την τελευταία διετία, αποφάσισε ότι θέλει να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα και ήδη έχει προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», αλλά ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, θέλησε να βάλει «φρένο» στις εξελίξεις:
«Ο Λέβα θα μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι. Συζητάμε την ανανέωση του συμβολαίου του και όχι την παραχώρηση του», τόνισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας μιλώντας στο «Amazon Prime».
Πάντως ο μάνατζερ του ολοκλήρωσε τις επαφές με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, καθώς ο Πολωνός σταρ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά από δώδεκα χρόνια στην μπουντεσλίγκα, τέσσερα στη Ντόρτμουντ και οκτώ στην Μπάγερν Μονάχου.
Η Μπαρτσελόνα προσφέρει στον Λεβαντόφσκι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η Μπάγερν θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023.
Δείτε επίσης: Τούχελ: «Αποκλεισθήκαμε από δικά μας λάθη»
- Ενεργειακή προστασία των ΜμΕ ζητά ο Βασίλης Κορκίδης – «Η Ευρώπη διασπάται και οι ΜμΕ πληρώνουν τα σπασμένα»
- ΕΒΕΘ και ΕΚΕΤΑ υπογράφουν σύμφωνο συνεργασίας με αιχμή τη σύνδεση έρευνας και επιχειρηματικότητας
- Η Ελλάδα ανέβηκε μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη γυναικών της FIFA και είναι 58η
- Θεαματική υποδοχή πρωτοετών φοιτητών του ΑΠΘ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με έκπληξη τον Νίκο Γκάλη
- Χαϊδάρι: Λήξη συναγερμού μετά την απομάκρυνση της χειροβομβίδας από το πάρκο
![]()

