Διαψεύδει τα δημοσιεύματα της φυγής του Λεβαντόφσκι η Μπάγερν παρά το γεγονός ότι ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για… Βαρκελώνη.
Σύμφωνα με τον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό «TVP Sport» ο διεθνής επιθετικός και κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ την τελευταία διετία, αποφάσισε ότι θέλει να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα και ήδη έχει προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», αλλά ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, θέλησε να βάλει «φρένο» στις εξελίξεις:
«Ο Λέβα θα μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι. Συζητάμε την ανανέωση του συμβολαίου του και όχι την παραχώρηση του», τόνισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας μιλώντας στο «Amazon Prime».
Πάντως ο μάνατζερ του ολοκλήρωσε τις επαφές με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, καθώς ο Πολωνός σταρ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά από δώδεκα χρόνια στην μπουντεσλίγκα, τέσσερα στη Ντόρτμουντ και οκτώ στην Μπάγερν Μονάχου.
Η Μπαρτσελόνα προσφέρει στον Λεβαντόφσκι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η Μπάγερν θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023.
Δείτε επίσης: Τούχελ: «Αποκλεισθήκαμε από δικά μας λάθη»
- Δραματικές εικόνες από ισχυρούς ανέμους που έριξαν δέντρα και κολώνες στη Δράμα
- Γιατί οι τιμές πετρελαίου δεν ξεπέρασαν τα 200 δολάρια
- Δράμα: Θεομηνία προκαλεί ζημιές με θυελλώδεις ανέμους και πτώσεις δέντρων
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: Τρίτη 21 Ιουλίου 2026
- Γιορτές σήμερα 21 Ιουλίου: Ποιοι Άγιοι τιμώνται σύμφωνα με το εορτολόγιο
![]()
