Κύργιος: «Ο κόσμος που με κριτικάρει δεν γνωρίζει όλα όσα έχω περάσει»

Για την σχέση του με τον κόσμο αλλά και για το πως η νέα του κοπέλα, η Κοστίν Χατζή, τον άλλαξε προς το καλύτερο μίλησε ο Νικ Κύργιος

Ο Αυστραλός τενίστας που έχει ελληνικές ρίζες από τον πατέρα του δήλωσε παρεξηγημένος και εξήγησε: «Ο κόσμος που με κριτικάρει δεν γνωρίζει όλα όσα έχω περάσει στη ζωή μου. Πιστεύω πως πολύς κόσμος παρεξηγεί την αυτοπεποίθησή μου με αλαζονεία».

propoli

Για τα λάθη του παρελθόντος αλλά και για τη νέα σελίδα της ζωής του είπε: «Στο παρελθόν, περνούσα πολλές ώρες στο κινητό μου μετά από κάθε αγώνα. Δεν έκανα τίποτα άλλο από το να διαβάζω τι πιστεύει ο κόσμος για μένα και να βλέπω βίντεο από τους αγώνες μου. Χάρη σε εκείνη, νιώθω πως τώρα μπορώ να κατεβάσω τελείως τον διακόπτη και να χαλαρώσω.

Μπορώ πλέον να διαχωρίσω την προσωπική μου ζωή από το τένις και να περάσω ποιοτικό χρόνο, χωρίς να σκέφτομαι καθόλου τον αθλητισμό. Όταν σε μια σχέση και οι δυο ειναι ερωτευμένοι και δεσμευμένοι, τότε όλα είναι ευκολότερα. Είχα δύσκολες σχέσεις στο παρελθόν και νιώθω ευλογημένος που μπορώ να έχω μαζί μου τη σύντροφό μου όπου ταξιδεύω».

Δείτε επίσης: Ο Νκουνκού παίκτης της χρονιάς από τους δημοσιογράφους

Loading