Για την νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσέ και για τον Γιώργο Μπατζώκα μίλησε ο Σακίελ ΜακΚίσικ, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού άσου στη NOVA:
«Το μπάσκετ είναι παιχνίδι των σερί. Ήταν μια… σκυλομαχία και ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος. Πέρυσι χάσαμε πολλά τέτοια, εν αντιθέσει με φέτος που κερδίζουμε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και μια ομάδα με αυτοπεποίθηση. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον κόουτς που έφτιαξε αυτό το ρόστερ».
Δείτε επίσης: Ο Σλούκας «πλήγωσε» την «πρώην» του
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

