Για τον Κωνσταντέλια και τα ταλέντα που χάνονται στην χώρα μας μίλησε ο ιδιοκτήτης της Αγίας Παρασκευής Βόλου.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
Αρχικά ανέφερε: «Αυτή η κατάσταση πρέπει να εκτιμηθεί θετικά, γιατί ο Κωνσταντέλιας αντιπροσωπεύει κάθε ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής ενώ έρχονται άλλοι με δεκάδες εκατομμύρια και αυτά τα παιδιά δεν βρίσκουν χρόνο. Δεν βλέπουν το σύγχρονο μοντέλο όπως κάνουν στο εξωτερικό και θέλουμε με Μ.Ο. ηλικίας τα 31 έτη να παίζει καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ;»
Ενώ για τη στήριξη στους νέους, σημείωσε: «Ο Λύρατζης δεν είναι ο Ντάνι Άλβες, αλλά με το που μπήκε το παιδί μέσα μαζί με τον Τσιγγάρα βελτιώθηκε η ομάδα, είναι ένας τίμιος και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θέλει στήριξη και χρόνο. Εγώ βλέπω ότι ο Κωνσταντέλιας πηγαίνει σε έναν ποδοσφαιρικό παράδεισο και εμείς έχουμε τον ποδοσφαιριστή στα χέρια μας και δεν του δίνουμε χρόνο συμμετοχής. Το παιδί βρίσκεται ήδη εκεί και τον έχουν δει άνθρωποι από την Έουπεν γιατί το ποδόσφαιρο είναι οι νέοι παίκτες, όχι οι ταλαιπωρημένοι από τραυματισμούς».
Δείτε επίσης: Οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις
- Άλμα 13,3% στις ελληνικές εξαγωγές καλλυντικών στα ΗΑΕ το 2025
- Έκρηξη ελληνικών κεφαλαίων στο νέο fund της Endeavor με τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, ενώ η Ελλάδα ξεχωρίζει στην τεχνητή νοημοσύνη και στο σχέδιο έως το 2030
- Τρεις καταδίκες για την εκβίαση με βίντεο που είχε καταγγείλει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου
- Με «περίπατο» ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Almaty Open
- Ανοίγει στο κοινό η φρεγάτα «Κίμων» στη Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου
![]()

