Πώς είδε το…φιάσκο η ισπανική εφημερίδα
Χθες έγινε ένα πρωτοφανές φιάσκο στην κλήρωση της φάσης των «16» του UEFA Champions League αφού κληρώθηκαν δύο ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο, πράγμα το οποίο δεν επιτρέπεται με αποτέλεσμα να γίνει ξανά η κλήρωση.
Η ισπανική εφημερίδα «Marca» έκανε λόγο για το…τελευταίο επεισόδιο του πολέμου μεταξύ της UEFA και της Ρεάλ Μαδρίτης. Θυμίζουμε πως οι «μερένχες» διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι επαναλήφθηκε η κλήρωση, με δεδομένο ότι η κλήρωσή τους με τη Μπενφίκα δεν επηρέασε τη διαδικασία.
Μετά την επανάληψη της κλήρωσης, η «βασίλισσα» θα έρθει αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα λόγια του διευθυντή θεσμικών σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος χαρακτήρισε «έκπληξη, αξιοθρήνητη και πολύ δυσνόητη απόφαση» αυτό που συνέβη, δεν «συμβαδίζουν με τον πραγματικό θυμό που έχει ο σύλλογος για την απόφαση της UEFA», με αποτέλεσμα παρασκηνιακά να γίνεται λόγος για «σκάνδαλο», και «χειραγώγηση».

Δείτε επίσης: Δύσκολη έξοδος του Παναιτωλικού στην Τρίπολη
- Γιατί οι πλούσιοι επενδύουν σε ξενοδοχεία
- Η συγκινητική ιστορία της σκυλίτσας Βlacky: Μία ευκαιρία για μια νέα ζωή
- Πειθαρχικές κυρώσεις από τη FIFA κατά του Ελ Σαλβαδόρ
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Στοχεύω σε δεύτερο πρωτάθλημα – πιστεύω στους συμπαίκτες μου»
- Ορκίστηκε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα – Πότε αναμένεται η άφιξη της