ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Μαργαρίτης: «Ευχαριστώ τον Μπάνε Πρέλεβιτς για ότι προσέφερε»

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς και για την χθεσινή του βράβευση μίλησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης σε δηλώσεις που πραγματοποίησε.

Αναλυτικά όσα είπε:

propoli

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ζήσαμε μια πολύ όμορφη στιγμή σήμερα. Είναι μεγάλη τιμή να σου αποσύρουν τη φανέλα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για ό,τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό μπάσκετ. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μετά την εκδήλωση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Βγάλαμε πολλή ενέργεια μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι έχουμε δουλέψει. Ο Ρένφρο κάνει μια φανταστική τάπα και στη συνέχεια βγάζει μια φοβερή άμυνα, έχει βοηθήσει τα μέγιστα. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά από αύριο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση για να κερδίσουμε το επόμενο ματς»

Για τα λάθη των δύο ομάδων:

«Πρέπει να έχεις συγκέντρωση για να μην κάνεις λάθη. Ξέραμε ότι θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο και θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα. Καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε πολύ όμορφα το απόγευμα με τον Μπάνε. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και με το αποτέλεσμα ήμασταν πολύ χαρούμενοι».

Για το αν έπαιρναν από την αίγλη των παικτών:

«Μας έδιναν ώθηση. Εγώ προσωπικά δεν κοιτούσα προς τα παιδιά, ήμουν συγκεντρωμένος. Η αύρα τους μας έδινε ώθηση όμως. Και ο κόσμος μας έδωσε ώθηση με την φωνή τους. Παλεύουμε πάρα πολύ για να τους φέρνουμε και να τους έχουμε δίπλα μας σε κάθε ματς».

Για το μέλλον του:

«Είναι ανοιχτό ακόμη, δεν έχω αποφασίσει ακόμη».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Πρέλεβιτς:

«Τον ήξερα ως παίκτη, αλλά κυρίως τον γνώρισα ως πρόεδρο. Ενέπνεε σε όλους μια εμπιστοσύνη».

Δείτε επίσης: Στράντζαλη: «Να μην θυμάμαι ότι τραυματίστηκα»

Loading