Να προσγειώσει την Παρί Σεν Ζερμέν θέλησε ο Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να μην παρασυρθούν από την ευφορία της νίκης επί της Ρεάλ.
«Θα κερδίσουμε το Champions League; Ηρεμήστε», τόνισε στο περιοδικό της Παρί ΣΖ, γνωρίζοντας ότι πρέπει να πας βήμα-βήμα, χωρίς να θεωρείς τίποτα δεδομένο και κυρίως γνωρίζοντας, πως η ομάδα του θα υποφέρει στο Santiago Bernabéu, για να αφήσει εκτός τη «βασίλισσα».
Όπως διαβεβαίωσε οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά: «Το Champions League είναι περίπλοκο και οποιοδήποτε λάθος μπορεί να σε εξαφανίσει. Νομίζω ότι έχουμε μια ομάδα για να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και ελπίζουμε να το κάνουμε, αλλά δεν είναι πάντα ο καλύτερος που κερδίζει», πρόσθεσε ο Μέσι που έχει κατακτήσει ήδη τέσσερα Champions League,αλλά σίγουρα δεν θέλει να τελειώσει την καριέρα του χωρίς να έχει πανηγυρίσει ξανά το τρόπαιο στην κορυφαία διοργάνωση στον πλανήτη.
«Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι καλές σε όλους τους τομείς του γηπέδου. Στην άμυνα και στην επίθεση. Νομίζω ότι η νίκη ή όχι εξαρτάται από αυτό. Οι επιθετικοί δεν μπορούν να περιοριστούν στην επίθεση και οι αμυντικοί στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλους τους τομείς και αυτός είναι ο τρόπος που θα μας επιτρέψει να είμαστε ανταγωνιστικοί», συμπλήρωσε.
Δείτε επίσης: Πολυτιμότερος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ο Μίτριτσα
- Επίθεση με 85 drones από τη Ρωσία κατά της Ουκρανίας
- Μάικλ Τζόνσον: «Δεν θα διεξαχθεί Grand Slam Track το 2026 αν δεν πληρωθούν όλοι οι αθλητές του 2025»
- Πληρωμές από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ για την εβδομάδα 18 – 22 Αυγούστου: Σημαντικές ημερομηνίες για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου
- Κίνα – Jingdezhen: Η πρωτεύουσα της πορσελάνης και του αεροναυπηγικού τομέα
- Σημαντική νίκη για τις Σιάτλ Στορμ με 80-78 επί των Ατλάντα Ντριμ εκτός ΗΠΑ