Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε την περασμένη εβδομάδα, στον προσαγωγό, ο Κιλιάν Μπαπέ, στέρησαν από τον Γάλλο επιθετικό, την συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση του σαμπιονά με την Κλερμόν, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν, συνέτριψε την ομώνυμη ομάδα με 5-0.
Ο νεαρός επιθετικός, φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις προπονήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας, στο προπονητικό κέντρο «Camp des Loges».
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΑναφερόμενος στο θέμα και στον αποκλεισμό του Μπαπέ από την αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ, είχε πει: «Δεν θέλαμε να πάρουμε κανένα ρίσκο. Προφανώς, εάν είχαμε ένα δύσκολο ματς ή αγώνα Champions League, ο Κιλιάν θα μπορούσε να συμμετάσχει, αλλά προτιμήσαμε, να καθυστερήσουμε την επιστροφή του».
Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Μπαπέ θα ηγηθεί της «γραμμής κρούσης» των Παριζιάνων, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μονπελιέ, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 13 Αυγούστου.
Δείτε επισης: Κυριάκος για τα 10 χρόνια Σαββίδη: «Δεν μπορούμε να διανοηθούμε τι θα καταφέρουμε τα επόμενα χρόνια»
![]()
