Ο Μισί Μπατσουαγί, γεννημένος στις 2 Οκτωβρίου 1993 στις Βρυξέλλες του Βελγίου, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, αποκάλυψε την μετακίνησή του στην Μπεσίκτας.
Ο Κονγκολέζικης εθνικότητας 27χρονος Βέλγος επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον τουρκικό σύλλογο από την Τσέλσι, με την οποία επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2023.
Ο Μπατσουαγί αγωνιζόταν στην Κρίσταλ Πάλας, με τη μορφή δανεισμού την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και πλέον μετρά αντίστροφα για την πρώτη εμπειρία του στο πρωτάθλημα Τουρκίας.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δίκη Μαραντόνα: Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι ο Λούκε ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος
- Σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό της έρευνας που οδήγησε στις συλλήψεις Λιόλιου και διαιτητών – Στο μικροσκόπιο 50 αγώνες
- Η νέα δημοκρατική παράταξη πρέπει να προκύψει μέσα από την κοινωνία και τις διεκδικήσεις της
- Χωρίς ρεύμα το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης από το πρωί
- Ξεκάθαρη αισιοδοξία στις επιχειρήσεις ξύλου και επίπλου για τα επόμενα βήματά τους
![]()

