Ο σταρ της ομάδας του Μπρούκλιν βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Ευρώπη και στο Μόντε Κάρλο για να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση μεταξύ της Μονακό και του Ολυμπιακού
Ο φόργουορντ των Νετς συνδέεται με φιλία με τον αστέρα της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, καθώς οι δυο υπήρξαν συμπαίκτες στη σύντομη θητεία του τελευταίου στην ομάδα του Μπρούκλιν πέρυσι (από τον Απρίλιο του 2021 έως το τέλος της σεζόν).
Την είδηση της παρουσίας του “ΚD” στη «Σάλα Γκαστόν Μεντεσάν» απόψε (22:00) μετέδωσε η γαλλική εφημερίδα “L’Equipe”, αναφέροντας πως ο Μάικ Τζέιμς ήταν αυτός που προσκάλεσε τον Ντουράντ.
Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 της Μονακό και με νίκη απόψε κάνει το 3-1 και προκρίνεται στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου (19-21 Μαΐου). Στην περίπτωση που οι Μονεγάσκοι του Σάσα Ομπράντοβιτς ισοφαρίσουν σε 2-2, τότε η σειρά θα μεταφερθεί στο ΣΕΦ, για τον 5ο και τελευταίο αγώνα.
Δείτε επίσης: Ντε Χέα: «Μερικές φορές νιώθω φρικτά στο γήπεδο»
- Δραστική αύξηση δασμών 50% από Τραμπ σε καναδικά προϊόντα
- Δημοκρατική μετάβαση στη Βενεζουέλα: Ο Ρούμπιο ανακοινώνει τις διαδικασίες για τον Αύγουστο
- Δραματικές εικόνες από ισχυρούς ανέμους που έριξαν δέντρα και κολώνες στη Δράμα
- Γιατί οι τιμές πετρελαίου δεν ξεπέρασαν τα 200 δολάρια
- Δράμα: Θεομηνία προκαλεί ζημιές με θυελλώδεις ανέμους και πτώσεις δέντρων
![]()
