Η διοίκηση της Γιουβέντους έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να μπει στη συζήτηση για την παραχώρηση του Ματάις Ντε Λιχτ και το έχει διαμηνύσει στον ατζέντη του Ολλανδού στόπερ, Μίνο Ραϊόλα.
Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, έχει φουντώσει ξανά η φημολογία, καθώς ο 20χρονος στόπερ δεν έχει προσαρμοστεί στη «Μεγάλη Κυρία» και θέλει να φύγει από τη Serie A.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ η Τσέλσι είναι έτοιμη να μπει στη διεκδίκηση του από τη Γιουβέντους.
Οι Άγγλοι έχουν πρόθεση να κάνουν επίσημη πρόταση στη Γιουβέντους προσφέροντας το ποσό των 74 εκατ. ευρώ. Όσα δηλαδή ξόδεψε περίπου η ομάδα του Τορίνο, για να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ.
Σύμφωνα, όμως, με ιταλικά ΜΜΕ η διοίκηση της Γιουβέντους κάλεσε τον Ραϊόλα και του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ο Ντε Λιχτ, αλλά ο Ολλανδός είναι αποφασισμένος να φύγει, καθώς δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή της ιταλικής ομάδας, Μαξ Αλέγκρι.
- Αναταραχή στον Κόλπο: Το Ιράν πλήττει Κουβέιτ και Μπαχρέιν μετά από αμερικανικές επιθέσεις
- Σοκ στη Liga ACB: Η Τενερίφη απέκλεισε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη
- Δυναμική στήριξη από την Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλέξη Τσίπρα
- Νέες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Ο Μάτος αναλαμβάνει κλειδί στην ομάδα
- Σημαντική απόφαση από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

