Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Κρουζ Αζούλ για τον Αντούνα, απομένει η οψιόν αγοράς

Το πρώτο, μεγάλο «βήμα» για την ολοκλήρωση της πολύ σημαντικής μεταγραφής του διεθνούς Μεξικανού εξτρέμ, Ούριελ Αντούνα φαίνεται πως έγινε πλέον απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Κι αυτό διότι, όπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ σε δημοσιεύματά τους τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/1), υπάρχει πλέον μία αρχική συμφωνία των «πράσινων» με την Κρουζ Αζούλ για το «ενοίκιο» του ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι.

propoli

Συγκεκριμένα, τα Μέσα του Μεξικού αναφέρουν πως έπειτα από πολλές μέρες συζητήσεων, τα δύο κλαμπ συμφώνησαν για το ποσό των 500.000 δολαρίων (περίπου 468.000 ευρώ) αναφορικά με το ποσό που θα πρέπει να δώσει ο Παναθηναϊκός στην ομάδα της Κεντρικής Αμερικής για τον δανεισμό του Αντούνα ως το καλοκαίρι. Κάτι που επιβεβαιώνεται κι απ’ την πλευρά των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή.

Έπεται όμως και… συνέχεια, διότι από σήμερα το απόγευμα (λόγω και της διαφοράς της ώρας) θα επανεκκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την οψιόν αγοράς του 25χρονου «μουντιαλικού» Μεξικανού εξτρέμ.

Στην τρίτη πρόταση που είχε στείλει εγγράφως ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (6/1), είχε προτείνει ένα συνολικό «πακέτο» για την αγορά του παίκτη, το οποίο έφτανε τα 5 εκατ. ευρώ (4,67 εκατ. ευρώ για «ενοίκιο» και οψιόν αγοράς).

Η αντιπρότεινε τα ξημερώματα της Κυριακής (8/1), «ενοίκιο» 500.000 δολαρίων και το ποσό των 6 εκατ. δολαρίων σε υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Αντούνα το καλοκαίρι (5,6 εκατ. ευρώ), συν ποσοστό μεταπώλησης 20%. Αυτή την στιγμή, λοιπόν, υπάρχει μία απόσταση της τάξεως του 1,5 εκατ. δολαρίων (περίπου 1,4 εκατ. ευρώ) η οποία θα πρέπει να «γεφυρωθεί» στην προσεχή διαπραγμάτευση ανάμεσα στα δύο κλαμπ.

Η πρώτη συμφωνία πάνω στο θέμα του «ενοικίου», είναι ένα πρώτο πολύ ενθαρρυντικό σημάδι και οι δύο πλευρές αρχίζουν να πλησιάζουν. Με τον ποδοσφαιριστή να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες προς τη διοίκηση της Κρουζ Αζούλ, αλλά και τον προπονητή της ομάδας «Πότρο» Γκουτιέρες πως δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στο Μεξικό, ζητώντας να βρεθεί η «χρυσή» τομή για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Δείτε επίσης: Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Αναβολή για μετά τον Απρίλιο ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας

Loading