Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Γιουνούς Σανκαρέ, αγωνίζεται πλέον στην Γκιρεσουνσπόρ και δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή του
Τα πράγματα, δεν εξελίχθηκαν όπως φανταζόταν ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος μετρά μόλις εννέα με την τουρκική ομάδα και μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «L’Équipe», εξέφρασε φόβους ακόμη και για την ζωή του στην γειτονική χώρα!
«Νιώθω ότι το κλίμα είναι εχθρικό. Ανησυχώ πραγματικά για την ασφάλειά μου. Μου επιβάλλονται πρόστιμα για όλα και για ο,τιδήποτε, χωρίς να μου εξηγούν τους λόγους», αποκάλυψε ο Σανκαρέ, καταγγέλοντας ότι έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση στο σπίτι του και πως απειλείται... αυτοπροσώπως από τον πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος του είπε ξεκάθαρα: «Κρατώ τους φιλάθλους εδώ και πολύ καιρό. Από εδώ και πέρα, εάν σου συμβεί κάτι, δεν θα είναι πια δικό μου πρόβλημα».
Δείτε επίσης: Ανακοίνωσε τον Κάτσε η Βέροια
- Ανακαλύφθηκε το κινητό της Γιου Τινγκ στο κέντρο της Αθήνας – Νέα στοιχεία από τον σύζυγό της
- Δυσκολίες στην αποχώρηση του Χεζόνια για το ΝΒΑ
- Αγωνία και ετοιμότητα για τον ΠΑΟΚ ενόψει Ντινάμο Κιέβου
- Ανακαλύψτε το Tiggo 4: Το μικρότερο υβριδικό SUV της Chery που εντυπωσιάζει
- Σφοδρές επιθέσεις στη Οδησσό: Ρωσία πλήττει λιμενικές υποδομές και πλοία
![]()
