Την όγδοη θέση στον τελικό των κρίκων κατέκτησε ο Σταύρος Γκίνης στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών.
Ο Σταύρος Γκίνης συγκέντρωσε 13.500 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος και κατετάγη όγδοος απέναντι σε αντιπάλους με μεγαλύτερη εμπειρία.
Τα μετάλλια στους κρίκους κατέκτησαν κατά σειρά: ο Αυστριακός Βίντσεντς Χεκ (14,800 β.), ο Ρώσος Ίλια Κιμπάρτας (14,400 β.) και ο Ιταλός Αντρέα Τσινγκολάνι (14,200 β.).
Η διοργάνωση θα ρίξει αυλαία αύριο Κυριακή με το δεύτερο σκέλος των τελικών οργάνων που περιλαμβάνει συμμετοχή του Νίκου Ηλιόπουλου στο δίζυγο.
Δείτε επίσης: Λουτσέσκου: «Θα παλέψουμε και θα παίρνουμε το αποτέλεσμα είτε με καλό ποδόσφαιρο είτε όχι»
- Αφροδίτη Νέστορα: «Επιθυμώ μια δίκαιη δίκη για όλους τους εμπλεκόμενους»
- Δυναμική τοποθέτηση Μαρινάκη: Η Νέα Δημοκρατία δεν θα υποχωρήσει σε ταυτοτικά ζητήματα
- Θρίλερ με τον θάνατο του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου – Βρέθηκε νεκρός και γυμνός στο γραφείο του
- Γιατί οι γιατροί αποφεύγουν να εργαστούν στα νησιά παρά τα κίνητρα;
- Αυξημένα χρόνια εργασίας: Ποιες χώρες της ΕΕ ξεπερνούν τις προσδοκίες για επαγγελματική ζωή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
