Την προετοιμασία του ολοκλήρωσε ο Ηρακλής και πλέον στρέφει το μυαλό του στις Ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις για το FIBA Europe Cup.
Ο Ηρακλής προπονήθηκε σήμερα στο Ιβανώφειο με τον Σκουρτόπουλο να έχει στη διάθεση του όλους τους καλαθοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ της ομάδας.
Η ομάδα του Ηρακλή έχει μπει σε διαδικασία ταξιδιού για την Σόφια της Βουλγαρίας, όπου θα φιλοξενηθεί ο ένας από τους προκριματικούς ομίλους– σε συνθήκες «φούσκας», λόγω κορονοϊου.
Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την οικοδέσποινα της διαδικασίας, Ακαντέμικ Πλόβντιν και εφόσον επικρατήσουν επί της βουλγάρικης ομάδας, θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (01/01), με την άλλη ομάδα που θα περάσει από την αναμέτρηση BC Ντνίπρο – Τρέφλ Σόποτ.
Δείτε επίσης: Σάκκαρη:«Ήταν μία απίστευτη εβδομάδα» (pic)
- Συναγερμός κατά τη διάρκεια του αγώνα Χάποελ: Ιτούδης τονίζει την προτεραιότητα της ασφάλειας
- Δυναμική παρέμβαση Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ θα ανατρέψει τα σκηνοθετημένα σενάρια και θα φέρει πολιτική αλλαγή
- Ανατροπή στο Κόσοβο: Νίκη του Αλμπιν Κούρτι χωρίς αυτοδυναμία σύμφωνα με exit poll
- Σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις από το Ιράν κατά του Ισραήλ
- Σοκ στη Φόρμουλα Ένα: Η Cadillac χάνει τον πρώτο της βαθμό λόγω ποινής στον Πέρες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

