Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ΠΑΕ Άρης είπε το δικό της «αντίο» στον Αλέξανδρο Λάμπι που έχασε τόσο ξαφνικά την ζωή του.
Τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα Ηλιούπολης-Ερμιονίδας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το απόγευμα της Τετάρτης (2/2). Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης κατέρρευσε και βύθισε στον πένθος -ξανά- τον ελληνικό αθλητισμό, με το μήνυμα της ΠΑΕ Άρης να αναφέρει: «Καλό ταξίδι Αλέξανδρε».
Εν τω μεταξύ, ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του αφήνουν πίσω τους το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο (Σάββατο 5/2, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο 52χρονος τεχνικός δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική τιμωρίας του, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Από εκεί και πέρα, ο Μάντζιος θα περιμένει να δει την κατάσταση των Φακούντο Μπερτόγλιο, Κρίστιαν Γκάνεα και Ντένις. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο Ρουμάνος αμυντικός ακολούθησαν μέρος του προγράμματος κι έκαναν θεραπεία, ενώ ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.
Τέλος, παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Σαλέμ Εμπακατά. Ο 23χρονος Κονγκολέζος αμυντικός, που το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό κι έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε κάποιον άλλο σύλλογο, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το συμβόλαιό του, με την ανακοίνωση να μετατίθεται για αύριο, Παρασκευή (4/2).
Δείτε επίσης: Συμβαίνει τώρα: Αστυνομικοί έξω από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στα ανατολικά – Έφοδος από την αστυνομία
- Νέο ερευνητικό κέντρο για ηθική και τεχνολογία προαναγγέλλει το υπουργείο Ανάπτυξης
- Φωτιά στον Νέο Κουβαρά: Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο ΙΧ που τυλίχθηκε στις φλόγες
- Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Νέο Κουβαρά Αττικής μετά από φωτιά σε ΙΧΕ
- Παγκόσμιο Νέων: ασημένιος ο Κακουλάκης στα 3χλμ. νοκ-άουτ σπριντ
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στον Βάλτο Ορεστιάδας – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
![]()
