Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει αποστολή αλλά να γνωστοποιεί ότι μένει εκτός ο Τσόλακ.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Η προετοιμασία της ομάδας για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τρίτης (18.01).
Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.
O Αντόνιο Τσόλακ έκανε θεραπεία κι ατομικό λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως και οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί που συνέχισαν τα προγράμματά τους.
Δείτε επίσης: Έβερτον: Προσωρινός προπονητής ο Ντάνκαν Φέργκιουσον
- Εντυπωσιακή εκκίνηση για την ΑΕΚ με γκολ από Περέιρα και Ρέλβα, μείωσε ο Κακουλλής για τον Άρη Λεμεσού (βίντεο)
- Βιγιαρεάλ: Ενίσχυση με τον Τόμας Πάρτεϊ
- Μητσοτάκης και Χέρτσογκ επικοινωνούν: Επείγουσα ανάγκη για κατάπαυση πυρός
- Η πρόκριση της Ρούσσου στον τελικό των 1.500μ. ξεκινά δυναμικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- ΠΑΟΚ: Ο Κένι στο βασικό σχήμα κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ