ΠΑΟΚ: Η Θύρα 4 κατά του φασισμού και των μισαλλόδοξων φωνών

Ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε ένας από τους παλιότερους και ιστορικότερους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, η Θύρα 4, με την οποία στέκεται ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική και μισαλλόδοξη φωνή.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της αναφέρει:

propoli

«Η ΘΥΡΑ 4 δηλώνει ότι στηρίζει το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, τον κύριο Αμοιρίδη και το έργο που προσφέρει αγνά, αθόρυβα, ταπεινά και ΠΑΟΚτσηδικα.

Ώντας επί συναπτά έτη βασικός χορηγός του ΑΣ οδηγεί το τμήμα σε επιτυχίες και καταξίωση, συνεχίζοντας την παράδοση των μετρημένων και μεθοδικων ΠΑΟΚτσηδων παραγόντων που δρουν χωρίς συμφέρον, με μοναδικό στόχο το μεγαλείο του Δικεφάλου.

Ο εθνικισμός – από οποία πλευρά του πλανήτη ή του Αιγαίου και αν προέρχεται – είναι ένα φίδι που μοιράζει δηλητήριο μίσους και φέρνει στους λαούς πολέμους και δυστυχία.

Ως υποστηρικτές του μεγαλύτερου συλλόγου που ιδρύθηκε ποτέ από πρόσφυγες έχουμε υποχρέωση να στεκόμαστε απέναντι σε μισαλλοδοξες ιδεολογίες και φωνές. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Τσαρπανα που έκρυψε τις στολές της ομάδας μας πριν τις κατασχέσουν οι ναζί, έτσι και εμείς λέμε όχι στο φασισμό και σε κάθε του έκφανση.

Καλούμε το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να στηρίξει έμπρακτα τον Ερασιτέχνη και τους ανθρώπους που μας κάνουν υπερήφανους γιατί λατρεύουν το σύλλογο όπως και εμείς, χωρίς κανένα προσωπικό κέρδος.

Μετά Τιμής Θύρα 4»

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Λευτέρης Μασσαλάς, πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ

Loading