Τον Άντονι Λι ετοιμάζεται να υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ
Ο εσχάτως αποκτηθείς από τον «Δικέφαλο» Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ , αναμένεται να αφιχθεί αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων τυπικών διαδικασιών που αφορούν στην απόκτησή του, θα τεθεί , στο γήπεδο, στη διάθεση του Αρη Λυκογιάννη.
Ο Έλληνας τεχνικός , εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά , πρόκειται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Λι την Τετάρτη (12/1, 19:30), στο 2ο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», για τη φάση των play–in του Basketball Champions League, απέναντι στη Στρασμπούργκ.
Η προετοιμασία για τη μάχη με τη γαλλική ομάδα συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στην κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena. Πρόγραμμα στο οποίο δεν συμμετείχαν οι τραυματίες, Μάλκομ Γκρίφιν Απόστολος Ρούμογλου.
Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε ευχέλαιο από τον πατήρ Ιωάννη Κρητικόπουλο και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Τυχεροί , κερδίζοντας το φλουρί, ήταν, από το αγωνιστικό τμήμα , ο βοηθός προπονητής Χαράλαμπος Καραΐσκος και από το υπαλληλικό προσωπικό ο Παναγιώτης Σερεμετίδης από το τμήμα μάρκετινγκ.
Δείτε επίσης: Μπάσκετ: Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ ο Άντονι Λι
- Φρίκη στο Μεξικό: Τέσσερα αποκεφαλισμένα πτώματα σε αυτοκίνητο κοντά στο κοινοβούλιο της Γκερέρο
- Μεταγραφή-έκπληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε τον Ντάμφρις
- Τραμπ: Δεν απαιτείται συμφωνία για την απόκτηση ουρανίου από το Ιράν
- Αλαφούζος: «Αύγουστο 2027 μπαίνουμε στον Βοτανικό, λάθη σε προπονητές»
- Σημαντική αναβάθμιση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με νέα ΤΕΠ και λειτουργία στεφανιογράφου
![]()

