Έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη έδωσε στο σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ που μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Τετάρτης εναντίον του Ολυμπιακού για το κύπελλο
Το σημερινό πρόγραμμα (25.04) ήταν αφιερωμένο στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στην επιθετική ανάπτυξη, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τι θέλει να κάνουν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.
Ο Λέο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρέ Βιεϊρίνια έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα. Και οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Αύριο Τρίτη (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.
Δείτε επίσης: Παρακολούθησε την προπόνηση του Παναθηναϊκόύ ο προπονητής Γκουστάβο Πογιέτ
- Νίκος Παπαδόπουλος: «Τα μνημεία της Ελλάδας δεν είναι τσιφλίκι κανενός – Παρέδωσαν τον πολιτιστικό μας πλούτο σε ιδιωτικά συμφέροντα»
- Ανθρώπινες ιστορίες απέναντι σε θρίλερ στις ταινίες πρώτης προβολής
- Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μόλις ανεβαίνω στη σκηνή τα χρόνια φεύγουν από πάνω μου»
- Αφροδίτη Νέστορα: Συνάντηση με τον Άκη Σκέρτσο – Στο επίκεντρο τα έργα της Θεσσαλονίκης
- Δύο επιχειρήσεις νότια της Κρήτης: διασώθηκαν 84 μετανάστες σε λίγες ώρες
![]()

