Πογέτ: «Πέσαμε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο»

O προπονητής της εθνικής σχολίασε την κλήρωση για τα προκριματικά του EURO 2024

Η Γαλλία και η Ολλανδία θα βρεθούν στον δρόμο της εθνικής ομάδας, για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024, που θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία. Στον ίδιο όμιλο, συμμετέχουν επίσης, η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ.

propoli

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση, τόνισε όμως ότι οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις αναμετρήσεις. “Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά“, ανέφερε ακόμη ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού: «Πιστεύω ότι η κλήρωση ειναι δύσκολη. Πέσαμε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, θεωρώ σε έναν από τους δύο πιο δυνατούς των προκριματικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις αναμετρήσεις. Είναι μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν απέναντι σε ομάδες όπως η Ολλανδία, η Γαλλία, η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Σίγουρα πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα κλήρωση, αλλά πολύ πολύ δύσκολη».

Δείτε επίσης: Ήττα για τον Τσιτσιπά – Στα χέρια του Τζόκοβιτς το Astana Open

Loading