Για το τεστ του Λιονέλ Μέσι που βρέθηκε θετικό μίλησε ο τεχνικός της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος τόνισε ότι Μέσι βρέθηκε θετικός στην Αργεντινή.
«Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε θετικός στην Αργεντινή. Όσο δεν είναι αρνητικός, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στη Γαλλία και θα δούμε πότε θα συμβεί αυτό», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ζούμε με αυτόν τον ιό για σχεδόν δύο χρόνια και όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να αποτρέψουν τη μετάδοση. Αλλά μεγάλο μέρος του πώς λειτουργεί αυτός ο ιός είναι ακόμα άγνωστος. Σε σχέση με τον Λιονέλ, είναι σε επαφή με τις ιατρικές μας υπηρεσίες. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει στη Λιόν.
Προτεραιότητά μου για όλους είναι η υγεία. Χωρίς υγεία δεν μπορεί κανείς να απολαύσει τίποτα σε αυτή τη ζωή. Μετά, ξέρετε τον στόχο: να κερδίσουμε και να ζήσουμε σπουδαία πράγματα στον σύλλογο.
Είμαστε μέρος μιας επιχείρησης που είναι το ποδόσφαιρο. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας σύλλογος όπου προϋπόθεση είναι η νίκη. Όμως το ποδόσφαιρο παραμένει ψυχαγωγία.»
Δείτε επίσης: Ο Άρης παρουσιάζει τα ρεκόρ του Μάντζιου
- Σφοδρή καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΔΕΑΒ για επεισόδια
- Νέες ρυθμίσεις για την οικογένεια και την οικονομία από τον Γ. Κώτσηρα
- Σύλληψη Παλαιστίνιου στην Κρήτη: Η επιχείρηση ODIN και οι λεπτομέρειες από την ΕΛ.ΑΣ.
- Σεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια: Αθανάσιος Γκανάς επισημαίνει την περιορισμένη δυναμική της περιοχής
- Αγωνία για τον Τούχελ μετά τη νίκη της Αγγλίας
![]()

