Πρόεδρος Βίρτους Μπολόνια: Έχουμε τον Βιλντόζα, αναζητούμε ακόμη ένα μεγάλο όνομα και έναν Ιταλό παίκτη

Πρόεδρος Βίρτους Μπολόνια: Έχουμε τον Βιλντόζα, αναζητούμε ακόμη ένα μεγάλο όνομα και έναν Ιταλό παίκτη

Content:

Ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι, ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα και τις μελλοντικές στοχεύσεις της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι, έκανε δηλώσεις σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αναφέροντας ότι ο Λούκα Βιλντόζα θα ενταχθεί στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πριν από λίγες ώρες, επισημοποιήθηκε το αντίο του Βιλντόζα στον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ζανέτι τόνισε ότι πέρα από την απόκτηση του Αργεντινού γκαρντ, η Βίρτους στοχεύει να φέρει στην ομάδα έναν ακόμη κορυφαίο παίκτη, καθώς και έναν Ιταλό αθλητή. Η δήλωση του περιλάμβανε την επιθυμία της ομάδας να ενισχυθεί και άλλο, με στόχο τη βελτίωση του ρόστερ.

Ο Ζανέτι ανέφερε επίσης ότι η εκστρατεία για τις συνδρομές θα ξεκινήσει στις 7 Ιουλίου και ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για χορηγίες. Αναφορικά με τον Μπελινέλι, διευκρίνισε ότι θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ χρειάζεται να καθοριστεί ο ρόλος του.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play