Προμηθέας Πατρών: Κατέθεσε τρεις ενστάσεις μετά το ματς με το Λαύριο

Τρεις ενστάσεις κατέθεσε ο Προμηθέας Πατρών, μετά τον πέμπτο ημιτελικό της σειράς με το Λαύριο, που βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να δοθεί εκκίνηση στους τελικούς (Παναθηναϊκός-Λαύριο), ώσπου να αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Η πρώτη ένσταση των Αχαιών αφορά στη φάση των 46 δευτερολέπτων πριν τη λήξη, όταν ο Κόζι του Λαυρίου υπέπεσε σε αντιαθλητικό φάουλ στον Τζέριαν Γκραντ για να ακολουθήσει έντονη αψιμαχία ανάμεσα σε Γιάννη Αγραβάνη και Κόζι.

propoli

Σε αντίθεση με τον Κόζι που πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια (συμπλήρωσε 2 αντιαθλητικά), ο Γιάννης Αγραβάνης δεν αποβλήθηκε μετά το δεύτερο αντιαθλητικό, με αποτέλεσμα να σουτάρει 1/2 βολές στο κρισιμότερο σημείο και με το σκορ στο 77-73.

Όπως τονίζουν στον Προμηθέα, ο Γιάννης Αγραβάνης έπρεπε να έχει αποβληθεί και να εκτελέσει ο αντικαταστάτης του τις δύο βολές. 

Από την πλευρά τους, οι διαιτητές τα… έριξαν στη γραμματεία, αφού υποστήριξαν ότι δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι ο Γιάννης Αγραβάνης είχε ακόμη ένα αντιαθλητικό.

Οι άλλες δύο ενστάσεις, αφορούν στο καλάθι που μέτρησε, με τον Αγκμπελίζ να απομακρύνει την μπάλα από τη στεφάνη και στο πρώτο φάουλ του Δημήτρη Αγραβάνη, το οποίο σύμφωνα με τους Πατρινούς έπρεπε να χρεωθεί στον Κλαβέλ.

Δείτε επίσης: Σερέλης για Λαύριο: «Ένα τεράστιο θαύμα… »

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading