Προς νομιμοποίηση της χρήσης πέντε αλλαγών στο ποδόσφαιρο οδεύει ο βασιλιάς των σπορ, σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο.
Συγκεκριμένα το Διεθνές Συμβούλιο που είναι υπεύθυνο για τους κανονισμούς του αθλήματος (IFAB), έχει κάνει εισήγηση για χρήση πέντε αλλαγών στις εκάστοτε διοργανώσεις.
Η πρόταση αυτή προέκυψε «κατόπιν μεγάλου αριθμού αιτήσεων» ώστε να μονιμοποιηθεί ο κανονισμός ο οποίος εισήχθη τον Μάιο του 2020 ως απαραίτητος λόγω της πανδημίας.
Το βεβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα που είχαν οι παίκτες είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τις πέντε αλλαγές, με εθνικά πρωταθλήματα να τις κρατάνε και φέτος.
Δείτε επίσης: Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός – Με κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ (vid)
- Αγρίνιο: Εξετάζεται η πιθανότητα εμπλοκής τρίτου οχήματος στο μοιραίο τροχαίο
- Νόρις: Νιώθω ότι κατέκτησα το πρωτάθλημα
- Ιράκ: Οκτώ Τούρκοι στρατιώτες χάνουν τη ζωή τους από δηλητηρίαση με μεθάνιο
- Νίκος Ξυλούρης: Μια σπάνια συνέντευξη που αποκαλύπτει τον καλλιτέχνη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Μεταφορά στην ΑΑΔΕ, έλεγχοι και επιστροφές «κλεμμένων» – «Μακριά από πελατειακές νοοτροπίες», τονίζει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr