Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίσθηκε ο Σαουθγκέϊτ, μετά την νίκη με 5-0 επί της Ανδόρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν την ομάδα, είναι ότι όποια και αν είναι η πρόκληση, όποιο και αν είναι το περιβάλλον, δεν ψάχνουν δικαιολογίες και βρίσκουν τρόπο να νικήσουν.
Τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι και η ποιότητα του παιχνιδιού μας ήταν πολύ καλή. Επιλέξαμε μια σύνθεση για να διαχειριστεί την ομάδα, αλλά και σύμφωνα με το προφίλ των παικτών για τους ρόλους που τους ζητήθηκαν.
Όλοι αυτοί οι παίκτες, έπαιξαν σημαντικούς αγώνες και δεν ήταν φιλικός αγώνας απόψε (σ.σ. εχθές 9/10), ήταν ένας αγώνας νοκ-άουτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν ενός συγκεκριμένου επιπέδου. Ηταν σημαντικό ότι όλοι νιώθουν ότι συμμετέχουν στον όμιλο.
Προσπαθούμε να παίξουν όλοι. Σήμερα, όλοι είχαν το κίνητρο, την σωστή νοοτροπία και την ποιότητα. Η ισορροπία ήταν τέλεια, αλλά η απόδοση στο Γουέμπλεϊ την Τρίτη θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη από απόψε».
Δείτε επίσης: Αποκλείστηκε από το Indian Wells η Σάκκαρη
- Έτοιμο σε 30 λεπτά: Ψάρι στο φούρνο με λιαστές ντομάτες
- Σοκ στη Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026 γράφει ρεκόρ με 53 ημέρες καύσωνα
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
