Ο 30χρονος αμυντικός έπαθε καρδιακή προσβολή
Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στην Αλγερία, αφού 30χρονος ποδοσφαιριστής έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του αγώνα και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΠρόκειται για τον Σοφιάν Λουκάρ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μουλούντια και ήταν αμυντικός. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, είχε μια σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Οράν, ωστόσο μετά την επέμβαση του ιατρικού τιμ κατάφερε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.
Δέκα λεπτά αργότερα βέβαια συνέβη το μοιραίο. Ο ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο, και σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων APS μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αφού άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο.
Όταν έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου του, διακόπηκε η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.
Δείτε επίσης: Ισραήλ: Παρήγγειλαν 100.000 τεμάχια του φαρμάκου Paxlovid της Pfizer
- Ουναΐ στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2030 μετά το θρίλερ με την Τζιρόνα
- Λευκή ισοπαλία στην Τούμπα: βροχή, Χριστογεώργος και κόκκινη στον Τέιλορ
- Αναγκαστική προσγείωση στις ΗΠΑ για το αεροσκάφος του υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Μαρκγουέιν Μάλιν
- Ζώδια σήμερα: Τα Do’s και Don’ts της Πέμπτης 03.09.2026
- Γιορτή σήμερα 3 Σεπτεμβρίου: ποιοι γιορτάζουν και ποιοι Άγιοι τιμώνται
![]()
