Τη 2η θέση του ομαδικού κατέλαβε η Ελλάδα στα 20χλμ. βάδην γυναικών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην, που διεξάγεται στο Μουσκάτ του Ομάν
Οι Ελληνίδες αθλήτριες πραγματοποίησαν πολύ σπουδαία εμφάνιση, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, και υποσκελίστηκαν μόνο από την Κίνα, που έτσι κι αλλιώς ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΗ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επιβεβαίωσε ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες βαδίστριες στον κόσμο, καθώς κατέλαβε την έκτη θέση με 1ωρ.34:54, ενώ την ακολούθησαν η Κυριακή Φιλτισάκου, που ήταν 11η με 1ωρ.38:53, και η Χριστίνα Παπαδοπούλου, που τερμάτισε 13η με 1ωρ.40:01. Πέραν της τριάδας που υπολογίζεται για το ομαδικό, η Όλγα Φιάσκα πήρε την 25η θέση με 1ωρ.44:54 και η Έφη Κουρκουτσάκη την 34η με 1ωρ.47:44.
Νικήτρια του αγώνα ήταν η Κινέζα Ζενσιά Μα με 1ωρ.30:22, με δεύτερη τη συμπατριώτισσά της Τζιαγιού Γιανγκ (1ωρ.31:54) και τρίτη την Περουβιανή Κίμπερλι Γκαρσία Λεόν (1ωρ.32:27).
Δείτε επίσης: Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Με απώλειες η Eθνική
- Κυψέλη: Νέα ερωτήματα για τα παιδιά του ζευγαριού και τα άγνωστα μωρά στα social media
- Ρόδος: Κίνητρα του Δήμου για γιατρούς στο Νοσοκομείο
- Ένοχος ο Τάιγκερ Γουντς για το τροχαίο στη Φλόριντα
- Σοκ στη Λειψία: δύο συλλήψεις για τις επιθέσεις με drones στο αεροδρόμιο
- Κρίσιμες συνομιλίες πριν από τη σύγκρουση πλοίων στον Μαρμαρά
![]()
