Δυστυχώς η διάγνωση για τον τραυματισμό του Χρήστου Αλμπάνη είναι θλάση δευτέρου βαθμού στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους.
Ο 26χρονος πλάγιος επιθετικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο που έδειξε το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και ισοδυναμεί με απουσία τουλάχιστον δύο εβδομάδων από το ομαδικό πρόγραμμα.
Ο Αλμπάνης ξεκίνησε ήδη θεραπεία, μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Εχσάν Χατζισαφί, Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες.
Αντίθετα, επέστρεψε ο Πέτρος Μάνταλος έχοντας αναρρώσει από τη δική του θλάση, μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες.
- Σοκ στο Μαϊάμι: 5 νεκροί μετά τη συντριβή εμπορευματικού αεροσκάφους της Amazon
- Θριαμβευτικός ΠΑΟΚ: πήρε την πρωτιά στο τουρνουά της Ούντινε με 100-74 επί της Νάπολι
- Στο επίκεντρο ο πληθωρισμός στη Wall Street πριν από τη Fed και τα επιτόκια
- Βαρκελώνη: η Εσπανιόλ λύγισε τη Σεβίλλη στο 90’+8, μεγάλο διπλό της Αλαβές
- Τα ζώδια σήμερα: Do’s και Don’ts για τη Δευτέρα 07.09.2026
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
