Την προσεχή αναμέτρηση της Σλόβαν Μπαρτισλάβας με τον ΠΑΟΚ σχολίασε Βλαντιμίρ Βάις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας ότι είναι ένας… τελικός.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Γνωρίζουμε όλοι την σημασία του αγώνα, ξέρουμε πως ο αγώνας έχει τον χαρακτήρα τελικού. Αυτό το συζητάμε στα αποδυτήρια. Αλλά πιστεύω πως ως ομάδα έχουμε την ποιότητα για να διαχειριστούμε τον αγώνα», ανέφερε αρχικά.
Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ παρά την ήττα του από την Κοπεγχάγη έκανε μια φοβερή εμφάνιση και επομένως για να τον κερδίσουμε πρέπει να πιάσουμε τη μέγιστη απόδοση στο γήπεδο. Αλλά περιμένω πολλά και από τον κόσμο μας. Να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει».
Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Σλοβακία και καλούνται να το αποδείξουν και στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για αυτό και τους περιμένω στο γήπεδο».
Δείτε επίσης: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ονιεκούρου
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

