Δείχνει να…τρίζει η καρέκλα του Σόλσκιερ
Πολύ μικρή είναι η συγκομιδή βαθμών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.
Τα πράγματα λοιπόν δεν πάνε καλά για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ του οποίου η καρέκλα «τρίζει» στους «κόκκινους διαβόλους». Αύριο ο αγγλικός σύλλογος αντιμετωπίζει την Αταλάντα στις 22:00 και στις 24/10 αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ.
Μέχρι στιγμής η διοίκηση δείχνει να στηρίζει τον Νορβηγό, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει αρχίσει να κοιτάει κι άλλους προπονητές όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ζινεντίν Ζιντάν σύμφωνα με την «El Chiringuito». Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ, έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, μετά από εισήγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Δείτε επίσης: FIFA: Oι προτάσεις του Βενγκέρ για το μέλλον του ποδοσφαίρου (vid)
- Ryanair: «Όταν ακούω αεροπλάνο, αγχώνομαι και ανεβάζω πυρετό» – Συγκλονίζει ο Σέρβος επιβάτης της πτήσης από τη Θεσσαλονίκη
- Σοκαριστικός απολογισμός: 5.346 νεκροί από τον διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα
- Νέα αεροπορικά πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν – Τραμπ: «Η σύγκρουση δεν έχει τελειώσει»
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς
- Συγκινητικές εκδηλώσεις στη Νορβηγία για την 22α Ιουλίου: Τιμούν τους 77 νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
