Ο Ιωαννίδης στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας; Οι τελευταίες εξελίξεις και η αδυναμία του Παναθηναϊκού. Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, η οποία τον έχει φιλοξενήσει και πάλι στην πρώτη σελίδα της. Η επιθυμία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τον εντάξει στο ρόστερ της έχει προκαλέσει αίσθηση και αναστάτωση στον ποδοσφαιρικό κόσμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δευτέρα (25/8), ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ. Η αρχική επιδίωξη του Παναθηναϊκού για πώληση 22 εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται ότι έχει αλλάξει, καθώς ο παίκτης έχει υποστεί απώλειες στην αξία του λόγω της πρόσφατης κακής του απόδοσης. Το ρεπορτάζ του Maisfutebol αναφέρει ότι ο Ιωαννίδης έχει καταλήξει ήδη σε προφορική συμφωνία.
Το πρωτοσέλιδο της A Bola υπογραμμίζει την αναγκαιότητα του Ιωαννίδη για την ομάδα της Σπόρτινγκ, με τις εξελίξεις να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των ειδικών του χώρου.
Πηγή περιεχομένου: in.gr