(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Αγγελούδης: «Φέρνουμε μια νέα πρόταση για την επανεκκίνηση των σχέσεων του κεντρικού Δήμου με όλα τα Επιμελητήρια της πόλης»

Στο ετήσιο δείπνο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε ο Στέλιος Αγγελούδης.

Σε σχετική ανάρτησή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης αναφέρει:

propoli

«Το ετήσιο δείπνο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης) αποτελεί πλέον θεσμό και σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

Ήταν τιμή μου, λοιπόν, να απευθύνω χαιρετισμό κατά της διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης. Ως νέα δημοτική αρχή αντιλαμβανόμαστε ως πρωταρχική υποχρέωσή μας να προστατέψουμε και να στηρίξουμε με πράξεις τους επαγγελματίες που προσφέρουν στην πραγματική οικονομία.

Γι’ αυτό φέρνουμε μια νέα πρόταση για την επανεκκίνηση των σχέσεων του κεντρικού Δήμου με όλα τα Επιμελητήρια της πόλης. Προωθούμε, λοιπόν, άμεσα τη συγκρότηση ενός Συμβουλίου με τη συμμετοχή των Προέδρων όλων των Επιμελητηρίων, ενός οργάνου που θα σέβεται και θα τιμά με πράξεις τον κυρίαρχο, θεσμικό ρόλο του επιμελητηριακού κόσμου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη, για την τιμητική πρόσκληση. Είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί κεφάλαιο για τη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη προσφορά στην πόλη μας».

Δείτε επίσης: Σταϊκούρας: Καμία ανοχή σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών

Loading