Χαλκιδική – Κασσάνδρα: Κάμερες στο οδικό δίκτυο (pics)

O Mιχάλης Χρυσοχοϊδης βρέθηκε σήμερα στο δημαρχείο Κασσάνδρας με την δήμαρχο κυρία Αναστασία Χαλκιά όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και η λειτουργία δικτύου καμερών ώστε να ελέγχεται διαρκώς η κυκλοφορία των οχημάτων στον οδικό άξονα της χερσονήσου

Κατα τη συνάντηση ο υπουργός δήλωσε:
 «Ήρθα στην Κασσάνδρα για  να δω εκ΄ του σύνεγγυς πώς  μπορούμε να γίνουμε αποτελεσματικότεροι και να αναπληρώσουμε τις απώλειες που είχαμε πέρυσι. Είναι πολύ σημαντικό να θωρακιστούμε από τη διασπορά του κορονοϊού και να αποσοβήσουμε νέα μέτρα  που έχουν ως συνέπεια τη δυσφήμιση, τις ακυρώσεις και την οικονομική καταστροφή»,

propoli

Επίσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης, με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά βίας στην περιοχή, ξεκαθάρισε, επίσης, ότι δεν θα επιτρέψει να αναπτυχθούν φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών στην Κασσάνδρα, διαμηνύοντας ότι η περιοχή είναι πολύ καλά φυλασσόμενη.
Ακόμα, ο υπουργός, αναφερόμενος σε θέματα δασοπυρόσβεσης, τόνισε ότι παρακολουθεί και ο ίδιος τις χερσονήσους Κασσάνδρας και Σιθωνίας, όταν ο δείκτης επικινδυνότητας πρόκλησης πυρκαγιάς είναι υψηλός, ενώ υπογράμμσε ότι έχει δώσει εντολή να βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος, στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, για άμεση επέμβαση. Εξάλλου, όπως είπε, η Χαλκιδική έχει στη διάθεση της και όλα τα εναέρια μέσα που είναι στη Θεσσαλονίκη. 
Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ενημέρωσε τον υπουργό ότι ο δήμος θα δωρίσει στην Τροχαία ένα ραντάρ με κάμερες για να συμβάλει στον έλεγχο του κυκλοφοριακού φόρτου, μέσα στα όρια της Κασσάνδρας, ενώ  ανέπτυξε τις συνθήκες που επικρατούν σχετικά με τον τουρισμό και υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά είναι καλύτερη από πέρυσι, όμως σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει τα δεδομένα του 2019. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων και πρόεδρος των Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, κ.α. εκπρόσωποι φορέων της Χαλκιδικής.   

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση όπως τις παρουσιάζει ο λογαριασμός του Δήμου στο facebook:

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – ΟΑΣΘ: Από Οκτώβριο κλιματιστικό στα λεωφορεία της Λειψίας

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading