Μόνο στρατιωτική θα είναι η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, στην επερχόμενη παρέλαση την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν μόνο στρατιωτικοί, όπως γνωστοποίησε στην ΠΚΔ το υπουργείο Εσωτερικών.
Επίσης, η εκδήλωση θα διαρκέσει 60 λεπτά, ενώ θα επιτραπεί η προσέλευση θεατών.
Πρέπει να σημειώσουμε πως στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είχαν δηλώσει συμμετοχή άνω των 40 μη στρατιωτικών τμημάτων και η διάρκεια της παρέλασης με βεβαιότητα θα ξεπερνούσε τις δυο ώρες.
Μετά από αυτήν την ανακοίνωση επικράτησε «μπέρδεμα» και «αμφιβολίες» σχετικά με το αν αυτή η ανακοίνωση επηρέαζε με κάποιον τρόπο τις μαθητικές παρελάσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» την προηγούμενη μέρα, την 27η Οκτωβρίου.
Μετά από λίγη ώρα, με διευκρινιστική του ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών ξεκαθάρισε πως οι μαθητικές παρελάσεις αυτήν την μέρα θα γίνουν κανονικά.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κλειστή και σήμερα η Λεωφόρος Νίκης λόγω ασφαλτόστρωσης
- Σοκ στο Μαϊάμι: 5 νεκροί μετά τη συντριβή εμπορευματικού αεροσκάφους της Amazon
- Θριαμβευτικός ΠΑΟΚ: πήρε την πρωτιά στο τουρνουά της Ούντινε με 100-74 επί της Νάπολι
- Στο επίκεντρο ο πληθωρισμός στη Wall Street πριν από τη Fed και τα επιτόκια
- Βαρκελώνη: η Εσπανιόλ λύγισε τη Σεβίλλη στο 90’+8, μεγάλο διπλό της Αλαβές
- Τα ζώδια σήμερα: Do’s και Don’ts για τη Δευτέρα 07.09.2026
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
