Επίσκεψη Ιω. Κεφαλογιάννη στον Έβρο

Στον Έβρο, βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης.

propoli

Ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας  πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων, συνοδευόμενος από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο.
 
Ο κ. Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε το πεδίο ασκήσεων – πεδίο βολής «Αετός», όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Ιωάννης Κορρές, προκειμένου να παρακολουθήσει εκπαιδευτική δραστηριότητα και να συνομιλήσει με στελέχη, επαινώντας τους για την αφοσίωση που επιδεικνύουν στην πατρίδα.
 
Ακολούθως, μετέβη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και το Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου συναντήθηκε με τους διοικητές των Νοσοκομείων, καθώς και με το προσωπικό που διατίθεται από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας για τις ανάγκες τους. 

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τους τέσσερις Στρατιωτικούς Ιατρούς (Καρδιολόγος, Γαστρεντερολόγος, Πνευμονολόγος, Νευρολόγος) που διατίθενται στο Πανεπιστημιακό Γενικκ Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, τους πέντε Στρατιωτικούς Ιατρούς (Καρδιολόγος, Παθολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρούργος, Ψυχίατρος) που διατίθενται στο Γενικο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και τους τρεις οδηγούς ΕΚΑΒ, επαγγελματίες οπλίτες, που διατίθενται στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου. 
 
Τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.
 
«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι για ακόμη μια φορά στον Έβρο, την προμετωπίδα της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας» ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης.

«Το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη. Με σχέδιο και αποφασιστικότητα προασπίζουμε την ευημερία των πολιτών και την ισότιμη πρόσβασή τους στο ύψιστο αγαθό της υγειονομικής περίθαλψης» κατέληξε ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας. 
 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading