Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ στο 1ο σύνταγμα Πεζικού και το επιτηρητικό φυλάκιο ΝΙΚΗ στη Φλώρινα

Την έδρα του 1ου συντάγματος Πεζικού καθώς και το επιτηρητικό φυλάκιο «ΝΙΚΗ» στη Φλώρινα, επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, όπου ενημερώθηκε για τη δομή, την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητες και τη στελέχωσή τους, από τους διοικητές, συνταγματάρχη Στέφανο Δοξάκη και αντισυνταγματάρχη Ιωάννη Ναούμ (διοικητή του 504 μηχανοποιημένου τάγματος Πεζικου) και συνομίλησε με το προσωπικό.

propoli

Παράλληλα, συναντήθηκε με εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Φλώρινας και Αμυνταίου, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους στην προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας.

“Ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, θα συνεχίσουμε να διαφυλάττουμε τα δίκαια της Πατρίδας μας και να βρισκόμαστε δίπλα στο προσωπικό που υπερασπίζεται με αυταπάρνηση καθημερινά την εδαφική μας ακεραιότητα», δήλωσε μετά το τέλος των επισκέψεών του στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της ζώνης ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης ταξιαρχίας Πεζικού (9ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ).

Το πρωί, ο κ. Κεφαλογιάννης παρακολούθησε την αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίου, στον ιερό ναό Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης.  

Τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, συνόδευαν, ο υποδιοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού υποστράτηγος Δημήτριος Κεσόπουλος και ο διοικητής της 9ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ ταξίαρχος Κοσμάς Καλμανίδης, ενώ στις επισκέψεις παραβρέθηκε και ο βουλευτής Φλώρινας, Σταύρος Παπασωτηρίου.

Κ.Γ.
 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading