Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, η Νατάσσα Μποφίλιου, μια ερμηνεύτρια μαχητική και παθιασμένη, έρχεται για μία και μοναδική παράσταση την Τρίτη 8 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για να υμνήσει τις απανταχού θηλυκότητες και τη δυναμική τους.
Τα αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που εξυμνούν από την πρώτη στιγμή με τόλμη το δικαίωμα της ατομικής ελευθερίας και της απόλυτης αυτοδιάθεσης, μπλέκονται για πρώτη φορά με τραγούδια σπουδαίων γυναικών που άφησαν το σημάδι τους στο χρόνο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αποδεικνύοντας ότι οι γυναίκες έβρισκαν τρόπους να έχουν πάντα φωνή δυνατή, ακόμη και σε καιρούς δύσκολους.
Σε μια εποχή που είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη οι γυναίκες να συνασπιστούν,σπάζοντας κοινωνικά δεσμά και νόρμες αιώνων, η Νατάσσα Μποφίλιουκαι οι συνεργάτες της υποστηρίζουν ότι η μουσική και τα τραγούδια είναι ένας ουσιαστικός τρόπος για να το πετύχουν. Ας απελευθερώσουμε λοιπόν τη συλλογική δύναμη μας κι ας ενώσουμε φωνές με το ίδιο σύνθημα: “καμία δεμένη”.
Δείτε επίσης: Ουκρανοί στον Προμαχώνα: Συγκινούν γυναικόπαιδα που άφησαν τους άνδρες να πολεμήσουν (vid)
- Ανοίγει το 2028 το μουσείο 9.300 τ.μ. των Beatles στο Λίβερπουλ
- Κλείνει ρητά υπέρ της Ελλάδας η Γερμανία για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Καρυστιανού: Τι αναφέρει το ΚΕΣΥ για τον βιοσυντονισμό – «Δεν αποτελεί αποδεκτή ιατρική πρακτική»
- Burnout: Η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ανοίγει τη συζήτηση για επαγγελματική ασθένεια
- Μεγάλη χρηματοδότηση 7,71 εκατ. ευρώ για αγροτεχνολογία, υδροπονία και πολιτισμό
![]()
