Κυρ. Μητσοτάκης για ΟΑΣΘ: «Είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα και σήμερα δόθηκαν στην κυκλοφορία τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου αναφέρθηκε στα ηλεκτρικά λεωφορεία που βρίσκονται από σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φακής

propoli

Ο πρωθυπουργός, αμέσως μετά την ομιλία του στο «Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο», μετέβη στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, όπου αρχικά έκανε είδε από κοντά τα ηλεκτρικά λεωφορεία που τις τελευταίες βδομάδες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια μίλησε για την αναβάθμιση των συγκοινωνιών στην πόλη.

«Είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα και σήμερα δίνονται στην κυκλοφορία τα πρώτα από τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια Ελλάδα που αφήνει πίσω της τις δύσκολες εποχές στις συγκοινωνίες. Σαν κυβέρνηση δίνουμε έμφαση στις βιώσιμες αστικές συγκοινωνίες και το γνωρίζετε όλοι ότι η Θεσσαλονίκη υστερούσε πολύ στον τομέα των ΜΜΜ», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βγουν μια φωτογραφία μπροστά από το λεωφορείο με τον αριθμό 21, το οποίο εκτελεί τη διαδρομή Εύοσμος – Αριστοτέλους.

Loading