Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος ενός 51χρονου που κατηγορείται πως εξέδιδε 36χρονη ημεδαπή ακόμα και υπό την απειλή όπλου
Η δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ημεδαπός άντρας, ηλικίας 51 ετών, «χρησιμοποιώντας απειλές, ψυχολογική και σωματική βία σε βάρος της, εκμεταλλευόταν την επ’ αμοιβή έκδοσή της σε πελάτες, προσποριζόμενος μέρος των εσόδων της, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, σύμφωνα με την καταγγελία, την απειλούσε με όπλο και παρακρατούσε προσωπικά της έγγραφα». Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι για εμπορία ανθρώπων, περί όπλων και για υπεξαγωγή εγγράφων.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: 19χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο
- Φωτιά στα Κρέστενα: Βελτιωμένη η εικόνα στην περιοχή Διάσελλα
- Σαξονία-Άνχαλτ: Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για τη δημοκρατία πριν από τις κρίσιμες εκλογές
- Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Ελ Κααμπί στον αγώνα με τον Βόλο
- Συλλυπητήρια Κύπρου για τον θάνατο των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας
- Συλλυπητήρια Τασούλα για την πτώση του Phantom στην Τανάγρα
![]()
