Aπό αύριο Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου η Θεσσαλονίκη αποκτά αέρα Χόλιγουντ καθώς αρχίζουν τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» με την συμμετοχή γνωστών αστέρων
Η διάρκεια των γυρισμάτων θα είναι δύο εβδομάδες και θα πραγματοποιηθούν στο τεράστιο πλατό στα ανατολικά της αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.
Άύριο Δευτέρα αναμένονται στη πόλη ο Τζέισον Στέιθαμ, ο ‘Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες. ;Oσον αφορά τον Συλβέστερ Σταλόνε, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο.
Στα γυρίσματα θα συμμετέχουν και οχήματα του ελληνικού στρατού, κάτι που συνηθίζεται σε κάθε παραγωγή δράσης, σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για διάθεση μέσων πολύ σημαντική που πολλές φορές μάλιστα «κρίνει» και την εκ νέου παραγωγή ταινιών δράσης σε μια χώρα, αφού τέτοιες ταινίες είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν βαρύ εξοπλισμό τοπικής προέλευσης, οχήματα και μέσα που συνεισφέρουν στην αληθοφάνεια του τελικού κινηματογραφικού αποτελέσματος.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση από το λιμενικό για τη σορό του 70χρονου στο Θερμαϊκό
- Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2030 για τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε
- Βαρτζόπουλος: «Είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ να είχε επαφές μόνο με βουλευτές της ΝΔ;»
- Η Τζούλιετ Λιούις αποκαλύπτει τα παράπονά της από την ταινία Το Ακρωτήρι του Φόβου του 1991
- Επίθεση της ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη: Πολιτικός εμπαιγμός στο ΟΑΚΑ και εγκατάλειψη υποδομών
- Θεσσαλονίκη: Θάνατος 76χρονου κατά τη διάρκεια κολύμβησης στην Επανομή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
