Λόγω εργασίων, θα υπάρχουν σήμερα έως το μεσημέρι προβλήματα υδροδότησης σε περιοχές στην Πολίχνη, σύμφωνα με την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.
Από τις 8:00 έως τις 12:00, όπως ενημερώνει, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού στην οδό Πτολεμαΐδος, στην ΔΕ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.
Συγκεκριμένα, προβλήματα υδροδότησης θα έχει η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Κασσάνδρου – Ερατοσθένους – Λεωφ.Στρατού – Θ.Σοφούλη, στην ΔΕ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.
«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης» και όπως επισημαίνει η ΕΥΑΘ «θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης».
Δείτε επίσης: Κλειστά τα σχολεία σε Εύβοια, Βοιωτία και Φθιώτιδα από 23-24/1
- Θύμα της επίθεσης με μολότοφ σε διαδήλωση υπέρ των ισραηλινών ομήρων στην Κολοράντο
- Η περικοπή της διεθνούς βοήθειας από τις ΗΠΑ ενδέχεται να κοστίσει τη ζωή σε πάνω από 14 εκατομμύρια ανθρώπους
- Μέγαρα: Μερικός έλεγχος της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο πλαστικών που επηρέασε την περιοχή
- Ιράκ: Ρουκέτες πλήττουν αεροπορική βάση στο Κιρκούκ
- Η πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ στο Ισραήλ και η σημασία του για τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα