Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια βρήκε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της – Ζητά αποζημίωση 150.000 ευρώ και παραδειγματική τιμωρία του ιδιοκτήτη

Μέχρι τέλους είναι αποφασισμένη να πάει την υπόθεση παρακολούθησης, την οποία έχει καταγγείλει στην αστυνομία, η φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε.

Η ίδια εξ αρχής είχε διαπιστώσει τον εν λόγω μηχανισμό, ωστόσο όταν ρώτησε τον ιδιοκτήτη περί τίνος πρόκειται, εκείνος της απάντησε ότι είναι ένα σύστημα συναγερμού, το οποίο πλέον δεν λειτουργεί. Τότε, η κοπέλα αποφάσισε να προχωρήσει στην ενοικίαση του σπιτιού, το οποίο είχε βρει το 2019 μέσω μεσιτικού γραφείου.

propoli

Η εν λόγω κάμερα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα, σε σημείο που έβλεπε προς το κρεβάτι. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsit.gr η φοιτήτρια διαπίστωσε ότι αναβοσβήνει ένα λαμπάκι και τότε κάλεσε τον θείο της για να ελέγξει τον μηχανισμό, με τον ίδιο να ανακαλύπτει ότι η κάμερα ήταν συνδεδεμένη με καλώδιο και εκπέμπει κανονικά σήμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, λοιπόν, η κοπέλα θεωρεί ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού την παρακολουθούσε. Ο ιδιοκτήτης παραπέμφθηκε σε δίκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 31 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η συσκευή ήταν εκτός λειτουργίας και είχε τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα, προκειμένου να παρακολουθεί τη μητέρα του που διέμενε στο εν λόγω διαμέρισμα, με τη φοιτήτρια να ζητά την παραδειγματική του τιμωρία, αλλά και αποζημίωση 150.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Πρώτος Έλληνας που κατακτά το NCAA ο Ρούμογλου

Loading